Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app-ontwikkeling, e-commerce en website-ontwerp.  Volgens Fabrique gaat design niet om wat het is, maar om wat het veroorzaakt. Samen met hun klanten creëren ze verrassend werk en proberen ze op deze manier grenzen te verschuiven, naar hun motto ‘challenge reality!’.

Fabrique combineert verbeeldingskracht met kennis en ervaring. Gefascineerd door wat mensen beweegt en wat hun gedrag kan veranderen, zoekt het bureau altijd naar nieuwe ideeën om meer impact te creëren. Honderd nieuwsgierige ontwerpers, ontwikkelaars, strategen en conceptdenkers in Amsterdam, Delft en Rotterdam ontwerpen en bouwen producten en diensten die op hun beurt herkenning, verwondering, en verbinding creëren. Daarnaast biedt Fabrique trainingen en masterclasses aan, gegeven door industry leaders uit hun netwerk.

Enkele voorbeelden van projecten zijn City-branding voor de Indiase stad Agra, de online omgeving van het Rijksmuseum,  de ‘Dayfinding app’ voor Tate London, en een nieuwe identiteit voor het Edinburgh International Festival.

tate_fabrique

eif-doric-4