Oilily

Oilily kleedt vrouwen en kinderen voor het echte leven met praktische, comfortabele en functionele ontwerpen en materialen waarbij alles draait om stijl, kleur en het kenmerkende Oilily ‘joie de vivre’. Het label gebruikt verrassende kleurencombinaties, details en texturen en is bedoeld voor grote en kleine mensen die vol verwondering en plezier in het leven staan.

Aanvankelijk begonnen als kinderkledingbedrijf in 1963 in Nederland, was het label het eerste bij wie het kind centraal stond in het ontwerpproces, met origineel kleurgebruik, innovatieve ontwerpen, aandacht voor wat kinderen willen (bijvoorbeeld diepe zakken om hun schatten in te bewaren), vrolijke patronen, gedegen vakmanschap en hoogwaardige materialen.

In 1986 lanceerde Oilily voor het eerst een dameslijn. Met dezelfde Oilily-waarden, ontworpen voor stijlvolle vrouwen die niet bang zijn om op te vallen en die kleding op verrassende manieren durven te combineren. Oilily heeft het assortiment in de loop der jaren regelmatig uitgebreid en heeft tegenwoordig naast kleding ook een tassencollectie, accessoires, beddengoed en badkamer artikelen. De producten van Oilily worden wereldwijd verkocht via luxe offline en online winkels.