Oilily

De stijl

Oilily kleedt vrouwen en kinderen voor het echte leven. Praktische, comfortabele en functionele ontwerpen en materialen waarbij alles draait om stijl, kleur en het kenmerkende Oilily joie de vivre.Ze gebruiken verrassende kleurencombinaties, details en texturen en is bedoeld voor grote en kleine mensen die vol verwondering en plezier in het leven staan.

Oilily probeert het leven te zien door de ogen van onze klanten. Dit betekent dat ze voor vrouwen veelzijdige kleding maken die op diverse manieren te dragen is, tijdens verschillende gelegenheden. En voor kinderen betekent dit kleding waarin ze kunnen spelen (blije kinderen) met oog voor kwaliteit en duurzaamheid (blije ouders – en blije planeet).

Het verhaal

Oilily is in 1963 in Nederland opgericht als een merk met een visie. Aanvankelijk begonnen als kinderkledingbedrijf, waren ze de eersten bij wie het kind centraal stond in het ontwerpproces. Met origineel kleurgebruik, innovatieve ontwerpen, aandacht voor wat kinderen willen (bijvoorbeeld diepe zakken om hun schatten in te bewaren), vrolijke patronen, gedegen vakmanschap en hoogwaardige materialen.

In 1986 lanceerden Oilily voor het eerst een dameslijn. Met dezelfde Oilily-waarden, ontworpen voor stijlvolle vrouwen die niet bang zijn om op te vallen en die kleding op verrassende manieren durven te combineren.

Het assortiment

Oilily heeft het assortiment in de loop der jaren regelmatig uitgebreid en heeft tegenwoordig naast kleding ook een tassencollectie, accessoires, beddengoed en badkamer artikelen. De producten van Oilily worden wereldwijd verkocht via luxe offline en online winkels.

Op OILILY.COM is de meest uitgebreide selectie Oilily-producten te vinden, die naar bijna alle landen ter wereld worden verzonden, inclusief de VS.