WeeTulip

WEETULIP is een jong Frans merk opgericht door Yvette Roozenbeek, Frans-Nederlands. Het is geboren uit een simpele observatie: verschillende noodsituaties worden ons opgedrongen. Die van onze planeet, maar ook die van ons welzijn. Van alle kanten geroepen, nemen we te weinig tijd om onze batterijen op te laden, naar onszelf te luisteren en ons opnieuw te verbinden met wat ons omringt. 

Bij WeeTulip zijn we ervan overtuigd dat ecologische verantwoordelijkheid en welzijn niet altijd rijmen met persoonlijke opoffering. Daarom zetten we ons in om verantwoorde oplossingen te bieden die eenvoudig dagelijks te implementeren zijn, voor het hele gezin. Inspirerende en esthetische oplossingen die ons aanmoedigen om bewuster te leven en die ons leven doordrenken met een dosis natuur en ons herinneren aan onze meest essentiële behoeften. 

Concreet zetten we ons in om producten te ontwerpen die voldoen aan drie fundamentele pijlers: design, bruikbaarheid en duurzaamheid. Producten zonder compromissen, noch voor u, noch voor de planeet, die u met plezier in uw routine zult integreren om samen een meer verantwoorde toekomst te creëren. 

Onze glazen waterkannen laten het water op natuurlijke wijze filteren zonder verspilling dankzij 100% plantaardige bamboe houtskool. Zij zijn er dan ook op gericht om iedereen te helpen om plastic afval te verminderen in hun dagelijks leven.