Devenir membre

lid worden

Atelier Néerlandais is een vereniging. Onze leden zijn creatieve en culturele ondernemers met een Nederlandse connectie die vanuit Atelier Néerlandais hun internationale positie willen versterken. Om gebruik te kunnen maken van Atelier Néerlandais, is inschrijving vereist. Na inschrijving en betaling van je lidmaatschap kun je gebruik maken van de faciliteiten en diensten.

inschrijven

Download hier het inschrijfformulier.

tarieven 2023

Om gebruik te kunnen maken van het Atelier Néerlandais dien je lid te worden van de vereniging. Een organisatie mag met meerdere medewerkers van het Atelier Néerlandais gebruik maken.

De inschrijving bedraagt € 150 per organisatie per kalenderjaar. Die gaat in op de dag van inschrijving. Daarvoor kan één persoon acht dagen van een co-werkplek gebruik maken; komt een organisatie met acht mensen, dan kunnen ze één dag voor dat bedrag aan de slag. Mocht je er meer dan acht dagen willen werken, dan bedragen de kosten € 25 per dag, € 100 per week (excl. weekeind) en € 350 per maand (excl. weekeinden).

Ook aan het exclusief gebruik van ruimtes van Het Atelier Néerlandais of de gehele presentatieruimte zijn kosten verbonden (€50-€500 per dag).

  • Ruimte 1 : €150
  • Ruimte 2 : €50
  • Ruimte 3 : €250
  • Ruimte 5 : €50
  • Gezamenlijke ruimtes 1,2,3,5 : €500

Voor en na kantooruren (van 9:00 tot 17:30 uur) op werkdagen geldt een aanvullend tarief van €75 per uur. In het weekend geldt een dubbel tarief.

voor mij?

Het Atelier Néerlandais is er voor Nederlandse ondernemers, zelfstandigen en organisaties in de creatieve bedrijfstakken, waarvan de voornaamste: architectuur, fotografie, filmproductie, illustratie, graphic novel, kunsthandel, ontwerpdisciplines, podiumkunsten, uitgeverij etc. Vanuit deze plek kunnen zowel marktgerichte ondernemers als culturele instellingen hun positie op de Franse markt versterken. Het Atelier Néerlandais is een open vereniging zonder ballotage. Gebruikers zijn actief in uiteenlopende creatieve bedrijfstakken en hebben een sterke link met Nederland. Zij bouwen via Atelier Néerlandais aan hun internationale netwerk.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.