notre offre

aanbod

Vanuit het hart van Parijs kun je op het Atelier Néerlandais werken, ontmoeten en presenteren: denk aan fotoshoots, modeshows, concerten, recepties, exposities. Buiten co-werkplekken en kleinere ruimtes om contacten afzonderlijk te ontvangen, wordt het Atelier regelmatig ingezet voor culturele evenementen.

Tijdens beurs- en festivalweken is het Atelier Néerlandais de Nederlandse locatie in Parijs, denk aan Paris Photo, D’Days, FIAC, Futur en Seine, Paris Design Week en de modeweken.

faciliteiten

  • Flexibele werkplekken
  • Wi-Fi
  • Keuken met koffie en thee
  • Vergaderruimte met beamer en smart TV
  • Graag bemiddelen wij bij specifieke verzoeken, zoals het opstellen van een analyse van je ondernemingsplan, juridisch en fiscaal advies, tolken en vertalingen, secretariële en administratieve ondersteuning en specifieke projectondersteuning bij presentaties, bijeenkomsten, exposities, modeshows, fotoshoots, recepties…

voor mij?

Het Atelier Néerlandais is er voor Nederlandse ondernemers, zelfstandigen en organisaties in de creatieve bedrijfstakken, waarvan de voornaamste: architectuur, fotografie, filmproductie, illustratie, graphic novel, kunsthandel, ontwerpdisciplines, podiumkunsten, uitgeverij etc. Vanuit deze plek kunnen zowel marktgerichte ondernemers als culturele instellingen hun positie op de Franse markt versterken. Het Atelier Néerlandais is een open vereniging zonder ballotage. Gebruikers zijn actief in uiteenlopende creatieve bedrijfstakken en hebben een sterke link met Nederland. Zij bouwen via Atelier Néerlandais aan hun internationale netwerk.