TERRITORIES RENCONTRES #1

In het verlengde van de expositie Territories wordt een aantal discussies georganiseerd met Franse en Nederlandse architecten en fotografen, gemodereerd door Salomé Attias. Deze debatten zijn bedoeld om een veld beter te begrijpen dat iedereen aangaat, maar paradoxaal genoeg door velen als een niche wordt beschouwd.

Op 15 novembre, vanaf 18h30, ontvangen wij Nyasha Harper-Michon en Mathias Zwick.

Nyasha Harper-Michon is een ‘Archtivist’, gevestigd in Amsterdam, die zich richt op duurzaamheid en inclusiviteit binnen de architectuur. Ze is Senior Manager bij UNStudio. Daarnaast zit Nyasha in het bestuur van WomenMakeTheCity, was ze docent aan de Academie van Bouwkunst Amsterdam en de Technische Universiteit Delft en werd ze uitgenodigd als adviseur van de gemeente Amsterdam om workshops te leiden over diversiteit & inclusie.

Mathias Zwick is een internationaal gepubliceerde Franse fotograaf en lid van zowel het Hans Lucas agentschap als de fotografencoöperatie Inland. Zijn steeds veranderende werk is vaak poëtisch en raakt aan thema’s van verschillende sociale kwesties doormiddel van subculturen. Zijn werk binnen de verschillende kaders van straatfotografie en journalistiek heeft een uitgesproken standpunt met een filmische toon.