3R Consultants

3R Consultants – Experts in training, coaching, conferenties, teambuilding, psychometrische testen en transformatie-advisering

3RConsultants 

Wij helpen managers en leidinggevenden om het potentieel van hun mederwerkers in hun bedrijf te ontplooien. 

Over ons 

3R Consultants is de realisatie van Willem Royaards’ droom van 17 jaar geleden: het creëren van een trainings- en adviesorganisatie gericht op innovatieve en onconventionele pedagogie om mensen te ondersteunen in hun professionele leven.

In de loop der jaren hebben we een internationaal netwerk van meer dan 100 deskundige consultants ontwikkeld met sterke luister-, communicatie- en netwerkvaardigheden. 

Samen herstellen we de kracht van iedereen om een acteur van verandering te zijn en dit in hun dagelijkse werk te begrijpen.

Hoe kunt u uw medewerkers helpen om en “change agent” te worden?

Heeft u zich goed gefocust op uw behoeften? Wij voeren samen met u een audit van uw bedrijf uit en stellen een diagnose op maat. 

Vervolgens leggen we u concrete hulpmiddelen en actieplannen voor om de prestaties van uw bedrijf te verbeteren. 

Onze toegevoegde waarde? Onze innovatieve pedagogie richt zich op mensen en interpersoonlijke vaardigheden – een werkwijze geïnspireerd op Engelse en Nederlandse methodes, waar Willem vandaan komt. 

Voor ons is succes niet alleen gebaseerd op hard werken en nauwkeurigheid, maar ook op creativiteit, humor en plezier. 

Hoe kunnen we garanderen dat onze begeleiding effectief is? 

Al onze voorstellen zijn gebaseerd op de laatste onderzoeken in de neuro-wetenschappen.

In alle fasen van uw project zullen wij u helpen om onze methoden in de praktijk te testen. 

Wij werken samen met u aan de ontwikkeling van uitstekende blended learning-aanbiedingen, seminars, teambuildings, conferenties en modulaire coachingsessies. Wij  respecteren uw bedrijfscultuur, geschiedenis en kernwaarden.

Enkele innovatieve methoden

Paardencoaching, creatief laboratorium, Green Team Building, Co Development, My mental energy, enz.

Innovatief en flexibel, de service die 3R Consultants zijn klanten biedt stelt hen in staat om zich bewust te worden van hun potentieel en te leren hoe dit te ontplooien.

www.3rconsultants.eu