ILNI

ILNI is een tassenmerk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap, persoonlijke aanpak en sterke ethische waarden. Als een PETA- en 100% gecertificeerd Made in Italy merk brengt ILNI een combinatie van Italiaans vakmanschap, duurzaamheid en eigentijdse stijl op de markt.

De exclusieve handtassen van ILNI worden met zorg met de hand vervaardigd door bekwame Italiaanse ambachtslieden in een familiebedrijf net buiten Milaan. Bij ILNI staat respect voor zowel dier als mens centraal. Daarom worden uitsluitend diervriendelijke en ethisch verantwoorde materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. ILNI waarborgt eerlijke werkomstandigheden en streeft naar het minimaliseren van het gebruik van plastic door het incorporeren van gerecyclede materialen waar mogelijk.

”The Augustina”

Wat ILNI onderscheidt, is de onwrikbare toewijding aan ethiek. Alle tassen worden vervaardigd uit diervriendelijke materialen. Bovendien maakt ILNI gebruik van IGI-gecertificeerde diamanten die in het laboratorium zijn gekweekt voor de exclusieve ‘Made to Order’ tassen, als een milieuvriendelijk alternatief voor natuurlijk gedolven diamanten.