Lynn Spoor

Lynn Spoor is een jonge kunstenares uit Amsterdam. Vanuit haar atelier op landgoed Duinlust in Overveen verstuurt ze haar kunst naar liefhebbers en verzamelaars over de hele wereld.

Lynn blijft altijd haar eigen pad volgen en gebruikt uitgesproken kleuren, texturen en actieve penseelstreken op grote doeken. Haar manier van werken is ontstaan vanuit haar roots. Lynn is geboren in een kuststad die gedomineerd wordt door de staalindustrie, scheepsvaart en de Noordzee. Net als haar werk is die omgeving dynamisch, puur en rauw. De inspiratie voor haar werken haalt ze uit allerlei verschillende zaken die voorbijkomen in haar leven. Dit maakt iedere nieuwe collectie weer boeiend en verrassend.

Ze heeft veel respect voor de details in het leven en koestert elk element dat ze in haar werken combineert. Zo voegt ze rauwe aarde of puimsteen, afkomstig uit de gebieden waar ze haar werken op inspireert, toe aan de verf. Haar inspiratie is dus niet alleen zichtbaar in de kleuren van de reliëfs; je kan letterlijk de steen, natuur en omgeving voelen.

Lynn Spoor, Winter Landscape, 160x220cm
Lynn Spoor, Mougins, 140x80cm