Michèle van de Roer

Michelle van de Roer is beeldend kunstenaar, geboren in Delft, Nederland, en aangesloten bij het Maison des Artistes in Parijs, afgestudeerd en vervolgens tot 2014 docent aan de Ecole Nationale Supérieure du Paysage in Versailles.

Haar achtergrond: na verschillende studies kreeg zij een Fulbright-beurs in de kunsten om te studeren aan het Pratt Institute, Brooklyn, NY. (Fulbright onder de naam van de Roer- Bourdat, Michèle).

Haar atelier is gevestigd in Parijs, in de Fondation La Ruche-Seydoux.

Zij heeft regelmatig New York bezocht waar zij picturaal onderzoek verricht in de ateliers van The Elizabeth Foundation for the Arts en in het Manhattan Graphics Center waar de Eric Mourlot Gallery haar  vertegenwoordigt. In Parijs wordt zij vertegenwoordigd door de galerie Paul Prouté.  Voor meer informatie over haar achtergrond en CV, nodigen wij u uit haar webpagina te bezoeken onder de tab “More”.

Door te klikken op het icoontje onderaan zijn website: Eric Mourlot Gallery, zult u een pagina tegenkomen met een volledige biotekst in het Engels. De natuur in al haar vormen is haar inspiratiebron of zij die nu uitdrukt in figuratieve of abstracte vorm, zij is haar mentor.