Sarah den Boer

Sarah den Boer is onderzoeker en tekstschrijver en heeft jarenlang gewerkt als (hoofd/eind)redacteur bij verschillende beautyvakbladen.

Op dit moment werkt Sarah aan een boeiend project in samenwerking met wetenschappers van het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden en het RMN (Réunion des Musées Nationaux in Parijs waar onder andere het Musée du Louvre, Musée d’Orsay en Musée Guimet deel van uitmaken). Haar tweetalige achtergrond (Nederlands / Frans) komt haar hierbij goed van pas.

Daarnaast heeft Sarah een brede achtergrond op het gebied van schoonheidsverzorging en massagetechnieken en runt ze haar eigen huidpraktijk. Ook heeft ze een passie voor heerlijk eten, koken en gastronomie. In 2012 heeft Sarah in nauwe samenwerking met Alain Passard, Gallimard en TerraLannoo het kookboek van Alain Passard vertaald, waardoor het boek in Nederland en België kon worden uitgebracht.

Sarah is regelmatig in Parijs voor wetenschappelijk onderzoek en haar andere passies. Een (te) gekke combinatie … en daar houdt ze van!