Saskia ter Welle

Saskia ter Welle, opgeleid in haute couture borduurtechnieken bij onder andere Ecole Lesage, een borduurschool die onderdeel uitmaakt van CHANEL in Parijs, combineert haar liefde voor ontwerpen en kledingmaken met een passie voor bijzondere, ambachtelijke technieken. Als eerste TR Master en TR Supermaster in Nederland heeft zijn ruime ervaring opgedaan in het ontwikkelen van unieke 3D patronen voor couture kleding.

Onder haar eigen naam presenteerde zij haar eerste haute couture collectie tijdens de Amsterdam Fashionweek Januari 2017 met als titel ‘Come Fly with Me’. Geïnspireerd door reizen in Europa en Afrika realiseert zij bijzondere ontwerpen voor vrouwen die een unieke outfit zoeken voor speciale gelegenheden of respresentatieve functies. Modern design en ambachtelijke technieken komen hierin samen voor een stijl die de persoonlijkheid van de draagster onderstreept.

In 2019 nam zij deel aan de Thai International Fashion Week in Bangkok en kleedde zij onder andere de Nederlandse ambassadeur en zijn vrouw voor deze gelegenheid.