Stordes

Stordes is een strategische organisatie-ontwerpstudio, die werkt vanuit de premisse ‘organisation as works of art’. Het internationale team van ontwerpers en denkers is geïntrigeerd door het fenomeen ‘organisaties’. Samen met haar klanten ontdekt Stordes wat essentieel is. Dat resulteert in strategische perspectieven, gevat in ontwerpen van de organisatie.

Stordes maakt een kritische schets van de organisatie en haar context. Tegelijkertijd ontwikkelt zij een diep inzicht in de interne en externe verhoudingen, de systemen en conventies, de intenties en het daadwerkelijk gedrag. Vanuit die positie helpt Stordes organisaties grotere ideeën en diepere verlangens te ontdekken. Zij werkt aan het oplossen van dilemma’s en zorgt ervoor dat oncomfortabele paradoxen gekoesterd kunnen worden.

De studio is er van overtuigd dat organisaties als ‘works of art’ groter dan zichzelf zijn, hun intrinsieke economisch waarde overstijgen en een uitstraling hebben die verder reikt dan hun fysieke grenzen en nutsfuncties. Dergelijke organisaties raken het hart en de ziel van hun publiek. Daar streeft Stordes naar in haar consultancy-werk.