Studio Paul Raats

Studio Paul Raats maakt innovatieve kunst voor aan de muur. Paul Raats is visual artiest en werkt met een klein professioneel team, en vanuit zijn ervaring als fotograaf, maakt hij concepten voor het bedrijfsleven en creëert unieke visuals, Oorspronkelijk gerelateerd aan o.a. high-tech en topsport, waarbij veel met bekende atleten en sportmerken wordt gewerkt. In 2009 gestopt als telecom consultant, waarbij hij de gehele wereld is overgegaan, en toen is gestart met zijn bedrijf als beeldmaker. Als 1 van de eerste dronebedrijven in de wereld, kwam als snel zijn liefde voor innovatie, mooi en uniek beeld maken naar voren.

Het Eindhovens bedrijf, is gevestigd op Strijp-T, midden in de Brainport regio, waar het bruist van de start-ups, scale-ups en maar waar hij ook ook klanten als ASML en de High Tech Campus bedient. De liefde en passie voor uniek beeld is vanaf 2016 verder gegroeid voor kunstfotografie, Dit resulteerde in diverse exposities, waaronder op Papendal, tijdens Dutch Design week en zou uiteindelijk in Japan tijdens tijdens de Olympische in het Team NL huis worden getoond.

Inmiddels maakt Studio Paul Raats nieuw eigentijds werk, ook met de inzet van Artificial Intelligence, en ontwerpt hij tevens nieuwe materialen waarop zijn werk wordt geprint. Traanplaat, designer behang, en gerecyclede producten schuwt hij niet. Het eindresultaat zijn geheel nieuwe ontwerpen voor aan de muur die voor verrassende uitingen en belevingen zorgen.

” Zahira ” , Studio Paul Raats

Zijn focus is nu om via gallerijen zijn producten aan de liefhebber te leveren, liefst wereldwijd, en zo met mensen uit diverse culturen in contact te komen, en dat ook weer te verwerken in zijn creaties.