KAUSA Communication and Design

KAUSA Communication & Design is opgericht door Wouter Kok. En is actief vanuit Amsterdam en Lille, Frankrijk.

KAUSA ontwikkelt creatieve concepten, diensten en producten. En wil met haar activiteiten bijdragen aan het versterken van verbindingen tussen mensen, organisaties en culturen. Specialismen zijn: redactioneel ontwerp, branding, art-direction, grafisch ontwerp, consulting en communicatie. In print, digitaal en ruimtelijk.

Met een aandachtige aanpak helpt KAUSA ideeën om te vormen tot kwalitatief hoogstaande resultaten met inhoud en stijl. En geeft zo een optimaal gevolg aan de oorzaak van een project.

KAUSA werkt onder andere samen met klanten uit de culturele en educatieve sector, onderzoek- en wetenschapsinstellingen, nationale en lokale overheden, NGO’s, architecten en vastgoed-ontwikkelaars. Afhankelijk van de aard van een project wordt een samenwerking aangegaan met andere specialisten. Met haar activiteiten in Frankrijk en Nederland wil KAUSA ook helpen om déze culturen te verbinden. En heeft hierin een ruime ervaring opgedaan met projecten voor instellingen uit beide landen.

Verder biedt KAUSA workshops aan op gebied van communicatie, design en creatieve ontwikkeling. En geeft Wouter lessen en workshops aan de ECV Creative Schools & Community in Frankrijk.