Sandwichbikes

Sandwichbike is een origineel Dutch Design, ontworpen door Basten Leijh.  De fiets die in de basis uit twee houten panelen bestaat, is geïnspireerd door het concept van platte verpakkingen, doe-het-zelf kits en de eindeloze drive om exceptionele producten te maken.Het eigentijdse ontwerp, de grote oppervlakte van het frame en de afwezigheid van lasverbindingen maakt het frame visueel aantrekkelijk en makkelijk in elkaar te zetten.

bike-box-LR

De fiets wordt geleverd in een platte kartonnen doos en kan binnen 60 minuten in elkaar worden gezet met het basis gereedschap dat wordt meegeleverd.De fiets is gemaakt van duurzaam hout en is het enige houten frame in de wereld dat pantone-kleuren kan houden.

Daarnaast wil Sandwichbikes  duurzaam gebruik van de fiets stimuleren. Het doe-het-zelf-concept geeft mensen meer affiniteit met het eindproduct en vergroot het gevoel van eigendom. Mensen moeten trots zijn op hun fiets en gemotiveerd worden om hem beter te onderhouden. Sandwichbike is niet zomaar een fiets, het is een gespreksonderwerp!

sandwichbikes-amsterdam-1-LR

Sandwichbikes is een product van Pedalfactory B.V.. The Pedalfactory is een jong bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, lanceren en verkopen van unieke fietsproducten.